Instagram verwijderen

Instagram verwijderen
Je maakt al een tijdje gebruik van Instagram, maar je wil ermee stoppen? Dit kan, dan kun je Instagram verwijderen. Je zou kunnen denken aan het tijdelijk deactiveren van je account of het permanent verwijderen van je Instagram account. Veel mensen maken gebruik van Instagram, omdat het erg populair is, je kunt hier foto’s delen met anderen.

Instagram Account deactiveren

Sommige mensen willen hun Instagram account deactiveren, zodat anderen de content niet meer kunnen zien. Maar dat hoeft niet. Je kunt namelijk ook naar de privacy instellingen gaan en mensen blokkeren of beperkingen opleggen. Op het moment dat je je account gaat deactiveren, dan worden de foto’s, de commentaren en ook de likes verborgen. Anderen kunnen het dan niet meer zien. Let op, want de content wordt niet helemaal verwijderd. Wanneer je namelijk opnieuw in gaat loggen bij de dienst, dan is alles weer zichtbaar en toegankelijk voor jou. Je kunt je account van Instagram wel tijdelijk opschorten. Dit kan echter niet vanuit de Instagram app. Je moet naar de website van Instagram gaan en dan op de dienst inloggen klikken. Je gaat dan rechts bovenaan naar je gebruikersnaam en dan kies je profiel bewerken. Dan kies je voor account tijdelijk uitschakelen en dan volg jij de instructies op het scherm.

profiel bewerken instagramInstagram profiel bewerken

Instagram Account verwijderen

Je Instagram account verwijderen, wil zeggen dat je de foto’s, video’s, volgers, commentaren en likes echt gaat verwijderen. Je kunt je account verwijderen door eerst in te loggen. Als je dan kiest voor het verwijderen van je account, dan zal er gevraagd worden waarom je dat wil. De feedback zal gebruikt worden om de diensten te verbeteren. Als je de vraag hebt beantwoord kun je kiezen voor account Instagram definitief verwijderen. Als je het later weer opnieuw wil gebruiken, dan kun je geen account meer aanmaken met dezelfde gebruikersnaam dan voorheen. Ook kun je je oude account niet opnieuw activeren. Denk goed na, voordat je je Instagram account gaat verwijderen.

instagram-verwijderenInstagram verwijderen